Novi Sad & Belgrad

Weekend de toamnă în Serbia

4
 
Transportation
Perioada 21-22 octombrie 2023
 
125
pe pers/loc in camera dubla

Ziua 1: Timisoara – Novisad

Plecare din Timisoara dimineata. Ne îndreptăm spre capitala provinciei Voivodina, Novi Sad. Facem prima oprire la Manastirea Beocin, așezată într-un cadru pitoresc, la poalele Muntelui Fruska. Ne îndreptăm apoi spre Cetatea Petrovaradin, situată pe malul drept al Dunării și datând din anul 1692. După amiază, vom vizita cele mai reprezentative obiective turistice din centrul istoric al orașului Novi Sad.

Cazare la un hotel Novi sad.

Ziua 2: Novisad – Belgrad – Timisoara

Este adevărat că pentru a cunoaște cu adevărat cultura unei populații, trebuie să experimentezi mijloacele lor de transport în comun. Acest lucru îți permite să înțelegi modul în care oamenii se deplasează și să observi comportamentul și interacțiunile lor sociale în timpul călătoriei. De aceea, dupa servirea micului dejun ne îndreptăm spre gară, de unde vom lua trenul catre Belgrad, un tren de mare viteză care ne va transporta în capitala Serbiei în aprox 30 de min.

După călătoria cu trenul, vom începe vizita capitalei cu cele mai importante obiective: Catedrala Sfântul Sava, una dintre cele mai mari catedrale ortodoxe din lume, Mausoleul lui Tito, denumit și Casa Florilor, dedicat liderului Republicii Socialiste Federale Iugoslavia, Iosip Broz Tito, care a murit la 4 mai 1980. Acest mausoleu este cunoscut și sub numele de Casa Florilor. Iar mai apoi vom vizita Cetatea Belgradului, un loc îndrăgit atât de turiști, cât și de localnici.

Spre seară, autocarul ne va purta înapoi spre casă.

·       Transport cu autocar

·       1 noapte cazare în Novi Sad și Belgrad

·       Mic dejun

·       Bilet de tren Novi Sad - Belgrad

·       Ghid turistic local

·       Insoțitor din partea agenției

·       Masa de pranz si cina

·       Intrarile la obiectivele turistice (daca va fi cazul)

·       Alte cheltuieli de natura personala

Tariful este calculat la 35 persoane platitoare. In cazul in care numarul minim necesar nu se intruneste tariful se recalculeaza, excursia se reprogrameaza sau se anuleaza.

Ghidul are dreptul de a inversa ordinea vizitarii obiectivelor cu mentiunea ca va respecta vizitarea celor prezentate in program.

Clasificarea unitatilor de cazare si alimentatie de placuta este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor si restaurantelor sunt conforme cu standardele locale. Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia, in cazul in care exista neplaceri legate de amplasarea sau aspectul camerei, acestea se rezolva la receptia hotelului asistat de catre insotitorul de grup.

Formular de înscriere

Sunt de acord cu termenii si condițiile ofertei

Solicita oferta