Hotelul Royal Taj Mahal Side a fost inaugurat in 2015 si are o suprafata de 40000 mp. 
Localizare: Hotel Royal Taj Mahal Side este situat la 5 km de Side, la 48 km de aeroportul international Antalya, pe malul marii. 
Dotari generale: Hotelul Royal Taj Mahal Side dispune de 4 piscine exterioare: o piscina mare 889 mp, 140 cm adancime, o piscina semi-olimpica 312,5 mp, 140 cm adancime, piscina pentru relaxare, 69,29 mp, 140 cm adancime, piscina cu tobogane 250 mp, 110 cm adancime; si 3 piscine exterioare pentru copii (250 mp cu 80 cm; 200 mp cu 40 cm; 200 mp cu 40 cm) si o piscina interioara incalzita ce este folosita doar pe timpul iernii cu o suprafata de 460 mp si 140 cm adancime si o piscina interioara pentru copii cu 10 mp si 35 cm adancime. 
In zona de piscine interioare este si un jacuzzi de 10 mp si 100 cm adancime. Hotelul imparte cu Hotel Royal Dragon, cele doua parcuri acvatice LunaPark (19:00-21:30) si AquaPark (10-12 / 14-16), programul celor doua depinzand de conditiile meteorologice. 
De asemenea hotelul mai dispune  de restaurant principal in regim bufet deschis micul dejun, pranzul si cina, si are locuri atat in interior cat si la terasa. de un bistro (pentru clientii ce au pierdut micul dejun intre orele 10-11, cat si pe timp de noapte 24-7), un bufet cu salate si gustari, o patiserie, si un bufet cu gustari speciale si a la carte pentru pranz (12-15). 3 restaurante A la carte: Gusto Della Notte italian, Agra mexican si indian, La Filika pescaresc, toate restaurantele a la carte sunt cu plata. Hotelul mai dispune de tenis de masa, darts, sauna, sala de fitness, spa & centru de wellness, masaj, baie turceasca/baie de aburi, divertisment de seara. 
Plaja: Hotelul detine plaja privata, cu nisip; umbrela, sezlongul si prosopul fiind gratuite (al doilea prosop este cu plata). 
Dotari camere: Hotelul dispune de 450 de camere impartite pe 6 etaje. 
Camera superior land view are 52 mp, iar decoratiunile sunt moderne. Toate camerele sunt cu balcon cu vedere la impreju, mocheta, cartela electrica, canapea sau fotoliu, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, baie cu dus, uscator de par, WC, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost. 
Camera superior sea side view are 52 mp, iar decoratiunile sunt moderne. Toate camerele sunt cu balcon cu vedere laterala la mare, mocheta, cartela electrica, canapea sau fotoliu, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, baie cu dus, uscator de par, WC, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost. 
Camera superior sea view are 52 mp, iar decoratiunile sunt moderne. Toate camerele sunt cu balcon cu vedere la mare, mocheta, cartela electrica, canapea sau fotoliu, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, baie cu dus, uscator de par, WC, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost. 
Camera family land view are 77 mp si este alcatuita din doua camere interconectate, despartite de o usa. Prima camera are un pat matrimonial, baie cu dus si wc iar a doua, 2 paturi twin. Toate camerele au balcon cu vedere la gradina/imprejurimi si sunt dotate cu mocheta, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost. 
Camera family duplex land view ce se extinde pe doua etaje, are 70 mp, un dormitor cu un pat matrimonial, iar celalalt cu doua paturi twin.  Ambele camere au baie cu dus si wc. 
Toate camerele au balcon cu vedere la gradina/imprejurimi si sunt doate cu mocheta, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, baie cu dus, uscator de par, WC, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost. 
Camera family sea view are 77 mp si este alcatuita din doua camere interconectate, despartite de o usa. Prima camera are un pat matrimonial, baie cu dus si wc iar a doua, 2 paturi twin. Toate camerele au balcon cu vedere la mare si sunt dotate cu mocheta, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost. 
Camera family duplex sea view ce se extinde pe doua etaje, are 70 mp, un dormitor cu un pat matrimonial, iar celalalt cu doua paturi twin.  Ambele camere au baie cu dus si wc. 
Toate camerele au balcon cu vedere la mare si sunt doate cu mocheta, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, baie cu dus, uscator de par, WC, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost.  
Camera family Taj Mahal are 77 mp si este alcatuita din doua camere interconectate despartite de un hol. Prima camera are un pat matrimonial, baie cu cada jacuzzi si wc, iar a doua, 2 paturi twin si o baie cu dus si wc. Toate camerele au balcon cu vedere la gradina, partial la mare sau la mare, si sunt dotate cu mocheta, fotoliu sau canapea, serviciu ceai, minibar, TV, radio, telefon direct, telefon in baie, aer conditionat centralizat si seif electronic. Curatenie zilnica in camera si schimbarea prosoapelor si a lenjeriei la fiecare 3 zile. Patutul pentru bebelus este disponibil la cerere, ca si halatele de baie, insa acestea sunt contra cost.
Junior Suite se intinde pe o suprafata de 85 mp, camera avand urmatoarele facilitati: balcon, doua incaperi - living si dormitor, mocheta, minibar, TV satelit, radio, telefon, cada/dus, jacuzzi, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, halate (contra cost), seif, vedere directa catre mare.  
De asemenea hotelul are 5 camere cu facilitati pentru persoane cu dizabilitati, cat si concepte pentru luna de miere si aniversare, oferind tort, sampanie si alte cateva surprize. 
Tip masa:  Ultra All inclusive 
Hotelul poate modifica conceptul de all inclusive fara a informa in prealabil acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, in momentul preluarii camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe. 

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling Fee; Avion ARW-AYT MARTI Arad - Antalya Oras; TAXE AEROPORT; Avion AYT-ARW MARTI Antalya Oras - Arad; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre ROYAL TAJ MAHAL , Side, Turcia