Vilele Elenite fac parte integranta din Royal Club Victoria Elenite si apartin de lantul hotelier Victoria Group. Acest loc combina in mod armonios muntele si marea, fiind alegerea ideala de vacanta pentru familii cu copii care cauta confort si solitudine intre natura muntelui Stara Planina si privelistea catre minunata Mare Neagra. Situate intre hotelurile Royal Park si Royal Bay, intr-un cadru natural feeric, vilele au un stil si design simplu si minimalist dar ofera confort, facilitati multiple si servicii de calitate.

Descriere :

Vilele Elenite  fac parte integranta din Royal Club Victoria Elenite si apartin de lantul hotelier Victoria Group. Acest loc combina in mod armonios muntele si marea, fiind alegerea ideala de vacanta pentru familii cu copii care cauta confort si solitudine intre natura muntelui Stara Planina si privelistea catre minunata Mare Neagra. Situate intre hotelurile Royal Park si Royal Bay, intr-un cadru natural feeric, vilele au un stil si design simplu si minimalist dar ofera confort, facilitati multiple si servicii de calitate.


Localizare:

Vilele sunt situate în centrul complexului, la 250 de metri de plajă.


Facilitati hotel:

Elenite Villas dispune de: lobby, receptie, restaurant principal Nessebar (400 de locuri), restaurant a-la-carte Sozopol (100 de locuri), Irish Pub, looby bar, beach bar (contra cost), bowling (contra cost), mini golf (contra cost), sala de jocuri, discoteca, club de noapte Galaxy, centru medical, shopping center, piscina cu sectiune pentru copii, gradinita cu piscina si teren de tenis, centru de animatie (6 zile pe saptamana), sala de internet, centru spa, sala fitness, baie turceasca, jacuzzi, masaj, vitamin bar, teren de tenis, centru de echitatie (contra cost), Aqua Park, parcare.
 Se accepta animale de companie cu confirmare dinainte de la hotel si contracost.


Facilitati camere:

Complexul de vile dispune de 474 de spatii de cazare, in vile cu 2 si 3 etaje.
Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, terasa / balcon, telefon, radio,TV satelit, minibar, baie cu cada, uscator de par, seif contracost. Fiecare vilă are o bucătărie cu zonă de luat masa.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

- Transport autocar

- Cazare si masa conform ofertei

- Taxele de statiune

vezi mai multe

- Asigurarea medicala/storno

- Alte taxe si cheltuieli personale

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din din Bucuresti catre VILLAS ELENITE, Elenite, Bulgaria

Solicita oferta