Turul piețelor de Crăciun din Germania și Austria

Viena - Munchen - Rothenburg ob der Tauber - Nurnberg - Salzburg

4
 
Plecare din Timisoara si Arad
Perioada 30.11.2022 - 04.12.2022
 
370
pers/loc în cameră dublă

PIETE DE CRACIUN GERMANIA SI AUSTRIA

Perioada 30.11 – 04.12.2022

Viena – Munchen – Nurenberg - Rothenburg ob der Tauber – Salzburg

Tarif standard, 370 euro/pers, loc in camera dubla sau tripla

 

Sezonul sărbătorilor de iarna bate la usa! 

Craciunul este trait si sarbatorit diferit, in functie de cultura si de istoria fiecarui popor. In acest circuit aveti ocazia de a trai magia Craciunului la unele dintre cele mai frumoase targuri de Craciun ale Europei. Mergem in capitala valsului, Viena, apoi traversam landul Bavaria, unde putem descoperi care este de fapt istoria Craciunului, in orasul Rothenburg ob der Tauber. Ne incantam papilele gustative cu mancarurile traditionale bavareze, incercati un Bratwurst sau beti un pahar de Gluhwein in Munchen si Nurenberg.  Ne continuam apoi traseul pietelor de Craciun cu orasul lui Mozart, Salzburg. 

 sursa foto: pixabay.com

Ziua 1 - 30.11 – Timisoara – Viena

Plecare din Timisoara dimineata devreme pe traseul Timisoara – Viena. Ajungem in capitala valsului in jurul pranzului, vom incepe turul pietonal in centrul orasului, urmand traseul obiectivelor: Piata Maria Tereza, Coloana Ciumei, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Mariahilfestrasse, apoi vom efectua cazarea la hotel. La lasarea serii vom participa la piata de craciun din Stephanplatz sau cea de la Primarie. Cazare la Eventhotel Pyramide 4* sau similar.

Ziua 2 – 01.12 – Viena – Munchen

Mic dejun. Ne continuam traseul spre Bavaria. Ajungem in Munchen in cursul dupa amiezii. Vom incepe turul orasului cu Marienplatz si cladirile emblematice, continuam cu Primaria Noua si al ei turn spectaculos cu ceas cu figurine care prezinta scene medievale la anumite intervale de timp, Primaria Veche, Catedrala din Munchen, bineinteles nu va lipsi si vizita la cele doua porti de intrare in orasul istoric: Poarta Isar si Poarta Karl. Dupa vizita orasului, vom merge la hotel pentru a ne caza iar seara vom participa la piata de Craciun din MarienPlatz. Cazare la Hotel NYX Munich 3* sau similar.

Ziua 3 – 02.12 – Munchen – Rothenburg ob der Tauber – Nurnberg – Munchen

Mic dejun. In aceasta zi vom completa atmosfera Craciunului cu vizitarea orasului Rothenburg ob der Tauber, supranumit „orasul Craciunului” Se viziteaza: Plonlein, Biserica Sf. Jacob, Muzeul Craciunului si Magazinul Craciunului de unde putem cumpara suveniruri de Craciun pentru cei dragi.

Dupa amiaza continuam cu vizitarea unui alt oras important si frumos din Bavaria, Nurnberg. Oras cu farmec aparte dispune de atractii turistice precum: Castelul Nurnberg, Casa Albrecht Durer, Biserica Sfantului Sebald, Piata Houptmarkt, Biserica Maicii Domnului. Vom ramane aici pana la lasarea serii pentru a participa la Piata de Craciun din Christkindlemarkt. Intoarcere la Munchen si cazare la Hotel NYX Munich 3* sau similar. 

Ziua 4 – 03.12 – Munchen – Salzburg

Mic dejun. Ne intoarcem in tinutul valsului si vizitam orasul Salzburg, supranumit si orasul lui Mozart. Principalele atractii ale orasului ce vor fi bifate pe lista obiectivelor sunt: Castelul Hohensalzburg, Catedrala Salzburg, DomQuartier, Residenzplatz, Mozart Geburthaus, Getreidegasse, precum si stradutele cochete, cladirile cu ale sale acoperisuri elegante ce te duc cu gandul la balurile de demult. Sprea seara participam la piata de Craciun din centrul orasului. Cazare la Hotel Gasthof am Riedl Koppl 3* sau similar.

Ziua 5 – 04.12 – Salzburg – Timisoara

Mic dejun. Ne indreptam spre Timisoara, sosire spre seara in functie de trafic si formalitatile vamale.

·      ✅ Transport cu autocar din Timisoara si Arad

·      ✅  4 nopti cazare la hoteluri de 3 * si 4 *

·      ✅ Mic dejun

·      ✅ Ghid pe toata perioada circuitului

·      ✅ Insotitor de grup din partea agentiei

❌ Mesele nespecificate in program

❌ Supliment de single -  150 euro

❌ Test PCR sau antigen, daca va fi necesar in acel moment

❌ Asigurare medicala si storno (recomandata)

❌ Taxa de statiune – 2 euro/pers/noapte la hotelul din Salzburg

Pentru ca circuitul sa se realizeze este necesar un numar minim de 35 de persoane. In cazul in care numar minim necesar nu se aduna tariful se recalculeaza, circuitul de reprogrameaza sau se anuleaza. Intre 25-30 persoane, tariful se majoreaza cu 35 euro/persoana.

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptia acestora, in cazul in care exista neplaceri degate de amplasarea sau aspectul camerei, acestea se rezolva la receptia hotelului asistat de catre insotitorul de grup.

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali.

Locurile in autocar se distribuie in functie de inscrierea in agentie, incepand cu bancheta a doua.

Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o

Acte necesare:

Pasaport sau carte de identitate valabil minim 6 luni de la data intoarcerii.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu.

Conditii de plata:

-        100 euro/pers avans in momentul rezervarii

-        270 euro/pers cu 30 zile inainte inainte de plecare

-        Integral daca sunt mai putin de 30 zile pana la plecare

Formular de înscriere

Sunt de acord cu termenii si conditiile din cadrul ofertei

Solicita oferta