Turul piețelor de Crăciun din Germania și Austria

Plecari din Timisoara si Arad

 
Autocar din Timisoara si Arad
Perioada 30.11 - 04.12.2022
Early Booking
450
405
pers/loc în cameră dublă

PIETE DE CRACIUN GERMANIA SI AUSTRIA

Perioada 30.11 – 04.12.2022

Viena – Munchen – Nurenberg - Rothenburg – Innsbruck – Salzburg

Tarif standard: 450 euro/pers, loc in camera dubla

Tarif Early Booking: 405 euro/pers

Sezonul sărbătorilor de iarna bate la usa! 

Craciunul este trait si sarbatorit diferit, in functie de cultura si de istoria fiecarui popor. In acest circuit aveti ocazia de a trai magia Craciunului la unele dintre cele mai frumoase targuri de Craciun ale Europei. Mergem in capitala valsului, Viena, apoi traversam landul Bavaria, unde putem descoperi care este de fapt istoria Craciunului, in orasul Rothenburg ob der Tauber. Ne incantam papilele gustative cu mancarurile traditionale bavareze, incercati un Bratwurst sau beti un pahar de Gluhwein in Munchen si Nurenberg. Atmosfera de iarna va fi completata de cea mai cunoscuta si apreciata statiune montana din Austria, Innsbruck. Ne continuam apoi traseul pietelor de Craciun de la Salzburg. 

Prinde oferta Early Booking valabila pana la 30.09 si rezerva un loc intr-un circuit ce iti va marca amintirea sarbatorilor de iarna din acest an!

Ziua 1 - 30.11 – Timisoara – Viena

Plecare din Timisoara dimineata devreme pe traseul Timisoara – Viena. Ajungem in capitala valsului in jurul pranzului, ne vom caza la hotel apoi vom incepe turul pietonal in centrul orasului, urmand traseul obiectivelor: Piata Maria Tereza, Coloana Ciumei, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Mariahilfestrasse. Ne vom opri la piata de Craciun din Stephanplatz. Spre seara ne indreptam spre piata de Craciun de la Schonbrunn. Cazare la Eventhotel Pyramide 4* sau similar.

Ziua 2 – 01.12 – Viena – Munchen

Mic dejun. Ne continuam traseul spre Bavaria. Ajungem in Munchen in cursul dupa amiezii. Vom incepe turul orasului cu Marienplatz si cladirile emblematice,  continuam cu Primaria Noua si al ei turn spectaculos cu ceas cu figurine care prezinta scene medievale la anumite intervale de timp, Primaria Veche, Catedrala din Munchen, bineinteles nu va lipsi si vizita la cele doua porti de intrare in orasul istoric: Poarta Isar si Poarta Karl. Seara participare la piata de Craciun din Marienplatz. Cazare la Hotel NYX Munich 3* sau similar.

Ziua 3 – 02.12 – Munchen – Nurenberg – Rothenburg  – Munchen

Mic dejun. In aceasta zi mergem si vizitam un alt oras important si frumos din Bavaria, Nurenberg. Orasul cu farmec aparte dipune de atractii turistice precum: Castelul Nurenberg, Biserica Sf. Lawrence, Piata centrala a orasului Houptmarkt, Biserica Maicii Domnului, Piata de Craciun si Casa Albrecht Durer. Atmosfera Craciunului va fi completata cu vizita in orasul Rothenburg ob der Tauber, orasul Craciunului. Se viziteaza: Plonlein, Biserica Sf. Jacob, Muzeul Craciunului si Magazinul Craciunului de unde putem cumpara suveniruri de Craciun. Spre seara participam la Targul de Craciun din Rothenburg din interiorul orasului medieval. Intoarcere la Munchen si cazare la Hotel NYX Munich 3* sau similar. 

Ziua 4 – 03.12 – Munchen – Innsbruck – Salzburg

Mic dejun. Plecam spre alt oras de poveste care va completa atmosfera sarbatorilor de iarna. Innsbruck, orasul dintre Alpi strabatut de raul Inn, ne va bucura privirea prin ale sale obiective turistice: Stadturm – Turnul orasului, Acoperisul de aur, Centrul istoric, Palatul Hofsburg, Catedrala Sf. Iacob, Strada Maria Tereza. Dupa tur, timp liber la piata de Craciun din Innsbruck.

Dupa amiaza ne indreptam spre Salzburg si participam la targul de Craciun de langa Domul din Salzburg. Cazare la un hotel de 3* din zona Salzburg.

Ziua 5 – 04.12 – Salzburg – Timisoara

Mic dejun. Inainte de a pleca spre casa, vom face un tur pietonal al orasului lui Mozart. Principalele atractii ale orasului ce vor fi bifate pe lista obiectivelor sunt: Catedrala Salzburg, DomQuartier, Palatul Mirabelle, Mozart Geburtshaus, Residenzplatz, Getreidegasse, precum si cladirile stradutele cochete, cladirile cu ale sale acoperisuri elegante ce te duc cu gandul la balurile de demult. Ne indreptam apoi spre Timisoara, sosire spre seara in functie de trafic si formalitatile vamale.

·       Transport cu autocar din Timisoara si Arad

·       4 nopti cazare la hoteluri de 3 * si 4 *

·       Mic dejun

·       Ghid pe toata perioada circuitului

·       Insotitor de grup din partea agentiei

·       Mesele nespecificate in program

·       Supliment de single -  150 euro

·       Test PCR sau antigen, daca va fi necesar in momentul plecarii

Al

A

 

Tariful este calculat pentru 30 persoane platitoare. In cazul in care vor fi mai putini turisti, tariful se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

 

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.

 

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup. 

Ghidul are dreptul a de modifica programul pe zile, pastrand vizitele mentionate in program.

Locurile in autocar se dau in functie de inscrierile in agentie.

Formular de înscriere

Sunt de acord cu termenii si conditiile din cadrul ofertei