Piata de Craciun de la Craiova

 
Autocar din Timisoara
Perioada 17-18.12.2022
 
11278
pers/loc in camera dubla

Ziua 1.Plecare din Timisoara dimineata devreme. Ne indreptam spre cel mai mare targ de Craciun din Romania. Desemnat de European Best Destinations în primele șase cele mai frumoase evenimente de gen din Europa, Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în acest an pe o suprafață de peste un kilometru pătrat. Căsuțe de poveste unicat, pictate de artiști talentați și amplasate în cinci piețe, un brad înalt de peste 20 metri, peste un milion de beculețe și figurine luminoase și un patinoar de 700 mp sunt pregătite să-și primească oaspeții. Cina si cazare.

Ziua 2. Mic dejun.Ne indreptam spre Drobeta Turnu Severin ca sa vizitam Muzeul Regiunii Portilor de Fier. “Ca într-un basm, în care găsim prinți și prințese, vom vorbi despre Drobeta, antica cetate dunăreană, cu drag și recunoștință. Ne înclinăm în memoria celor care și-au pus numele pe piedestalul formării poporului român, transformându-l în ecou peste timp. De peste 2000 de ani suntem aici. Ne naștem, învățăm, iubim și…plecăm, lăsând loc altor vlăstare care să ducă mai departe povestea Drobetei. Cu Decebal, cu Traian, cu Apolodor din Damasc, cu bătrânul fluviu Dunărea, cu vise și credință. Ardem și renaștem precum pasărea Phoenix, suntem neam de piatră, dârji precum dacii liberi și mandri de originea noastră” (site oficial muzeu)

După clipele frumoase ne îndreptăm către casă, seara târziu ajungem în Timisoara.

 

Pretul este calculat la 35 persoane platitoare. Daca nu se aduna numarul necesar, tariful se recalculeaza. Ghidul are dreptul de a schimba ordinea vizitarii obiectivelor.

sursa foto: https://www.facebook.com/TargdeCraciunCraiova2021/ 

ü  Transport cu autocarul

ü  1 noapte cazare cu demipensiune

ü  Ghid insotitor din partea agentiei

ü  Intrarea la Muzeul Portilor de Fier  - aprox 25 lei/persoana

Formular de înscriere

Accept termenii si conditiile ofertei

Solicita oferta