CIRCUIT CROATIA SI BOSNIA & HERTEGOVINA

 
Plecare din Timisoara
Perioada 15 - 18 AUGUST 2024
 
425
pers/loc in camera dubla

CROATIA – BOSNIA SI HERTEGOVINA

Perioada 15 – 18 august 2024

Ziua 1: Timisoara – Zagreb

Plecare din Timisoara dimineata devreme. Ajungem in Zagreb in cursul dupa amiezii. Vom face o vizita a capitalei tarii cu principalele obicetive turistice: Biserica Sf. Marcu, Catedrala Marijina Uznesenja, Cladirea Parlamentului, Piata Bona Josipa Jelacica, Turnul Lotrscak, etc.

Cazare in Zagreb sau imprejurimi.

Ziua 2: Zagreb – Plitvice

Dupa micul dejun, pornim la drum spre Parcul National Plitvice, considerat unul dintre cele mai mari si mai frumoase parcuri naturale din Europa si unul dintre obiectivele reprezentative ale Croatiei.

Cazare in zona Zadar/Split.

Ziua 3: Split – Mostar – Sarajevo

Mic dejun. Parasim Croatia si ne indreptam spre Bosnia si Hertegovina. Ne continuam drumul spre Mostar. Vom vizita Podul Vechi din Mostar, Moscheea Karadjozbeg, Biserica Catolica. 

Cazare la Sarajevo sau imprejurimi.

Ziua 4. Sarajevo – Timisoara

Mic dejun. In aceasta zi, autocarul ne va purta in drum spre casa cu gandul la viitoarele excursii.

Tarif: 425 euro/persoana

·       Transport cu autocar clasificat pentru curse externe

·       3 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3*

·       Intrare la Parcul Plitvice

·       Insotitor de grup din partea agentiei

·       Mesele nespecificate in program

·       Intrarile la obiectivele turistice

·       Alte cheltuieli de natura persoanala

Tariful este valabil pentru un grup de 40 de persoane. In cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza.

 

Tariful este calculat pentru un minim de 40 de persoane. In cazul în care numarul necesar minim de persoane nu se intruneste,tariful de recalculează, excursia se reprogrameazasau se anuleaza.

 

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.

 

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptia acestora; in cazul in care exista neplaceri legate de amplasarea sau aspectul camerei, acestea se rezolva la receptia hotelului asistat de catre insotitorul de grup.

 

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor precum și la obiectivele turistice pot fi asigurate doar de catre ghizii locali. Ghidul are dreptul de a schimba oridinea obiectivelor pe zile cu mențiunea de a respecta obiescctivele enunțate în program.

 

Locurile in autocar se distribuie in functie de inscrierea in agentie, incepand cu bancheta a doua.

 

Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

 

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie.

 

Acte necesare:

Pasaport sau carte de identitate valabil minim 6 luni de la data intoarcerii.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu.

 

Conditii de plata:

150 euro/pers avans in momentul rezervarii

275 euro/pers cu 30 zile inainte inainte de plecare

Integral daca sunt mai putin de 30 zile pana la plecare

 

 

Formular de înscriere

Sunt de acord cu termenii si conditiile ofertei

Solicita oferta