City Break Bruxelles

Grup format din Timisoara

3
 
Avion din Timisoara
Perioada 13-16.10.2022
Tarif standard
 
485
pers/loc in camera dubla

CITY BREAK BRUXELLES

Perioada 13-16 octombrie 2022

Tarif: 485 euro/pers

Avion din Timisoara

„Cand spui Bruxelles, spui...ciocolata, bere, Uniunea Europeana, arhitectura...”. Bruxelles este un oras plin de valori in care nu ai cum sa te plictisesti. Fiecare cladire are o poveste, fiecare strada isi asteapta turistii pentru a o strabate.

Sursa foto: pixabay.com, unsplash.com

Ziua 1: Timisoara – Bruxelles

Intalnire pe aeroportul Traian Vuia cu insotitorul de grup la ora 11:30 pentru imbarcarea pe zborul spre Bruxelles Charleroi, cu decolare la ora 13:30. Sosire in Bruxelles la ora locala 14:50. Din aeroport se va face transferal catre hotelul unde ne vom petrece urmatoarele trei nopti. Dupa efectuarea check-inul vom avea timp liber in centrul orasului pentru a servi o masa sau a ne plimba in amurg.

Ziua 2: La pas prin Bruxelles

Mic dejun. Aceasta zi va fi dedicate unui tur pietonal cu vizitarea celor mai atractive obiective turistice ale capitalei Belgiei. Turul va fi realizat cu un ghid local vorbitor de limba romana. De la Grote Markt la Palatele Regale, de la Parlamentul European la Atomium si Mini Europa Park, memoria telefonului se va umple de poze fantastice. Lista obiectivelor este completata cu Catedrala Saint Michele, supranumita Notre Dame de Bruxelles datorita arhitecturii gotice, Parcul Jubileului, Galeriile Saint Hubert, Mannekin Pis.   

Ziua 3: Ciocolata si stiinta

Mic dejun. In aceasta zi vom merge la Muzeul Ciocolatei. Ciocolata belgiana este printre preferatele tuturor in materie de dulciuri. Nu numai ca vom observa cum aceasta se fabrica si care este istoria ei, dar vom putea pleca acasa cu cateva suveniruri dulci. Dupa amiaza plecam mergem la Atomium, o cladire imprsionanta care are forma unui atom, iar privelistea asupra orasului din cele 9 sfere te va lasa fara cuvinte. Ne incheiem ziua cu vizitarea a 80 de orase europene intr-un singur tur la Mini Europa Park.

 

Ziua 4: See you later Bruxelles...

Mic dejun. Dimineata timp liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa amiaza vom fi transferati la aeroportul Charleroi pentru imbarcarea pe zborul spre Timisoara. Decolare la ora 15:20, aterizare pe aeroportul Traian Vuia la ora 18:35.

·       Bile de avion Timisoara – Bruxelles Charleroi si retur

·       Bagaj de mana (rucsac – 40x30x20)

·       3 nopti cazare la Motel One 3* situat foarte aproape de centrul orașului

·       Mic dejun

·       Transfer aeroport – hotel - aeroport

·       Ghid local

·       Insotitor de grup din partea agentiei

·       Bagaja de cala sau Wizz Priority

·       Intrarile la obiectivele turistice  

·       Masa de pranz si cina

·       Alte cheltuieli de ordin personal

Taxa de oras: 4.24 euro/zi

 

 

Tarif calculat la 15 persoane platitoare. In cazul in care numarul de persoane minime nu se aduna, tariful se recalculeaza, excursia de reprogrameaza sau anuleaza. 

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Formilar de inscriere

Sunt de acord cu Termenii si conditiile GDPR

Solicita oferta