Circuit Polonia

Zakopane - Cracovia - Auschwitz - Varșovia - Salina Wielictzka

3
 
Autocar din Timisoara si Arad
Perioada 10.11.2022 - 13.11.2022
Tarif standard
 
280
pers/loc in camera dubla

POLONIA ISTORICĂ LA SUPERLATIV

Perioada 10-13 noiembrie

Tarif: 280 euro/pers, loc in camera dubla

 

 

Cracovia - Zakopane - Auschwitz – Varșovia - Salina Wielictzka

                            

 

Ziua 1: Plecare din Timișoara. Scurtă oprire în stațiunea montană Zakopane cu vizitarea zonei centrale. Sosire si cazare în Cracovia. Cazare hotel 3* din centrul orașului sau similar.

 

Ziua 2: Dupa micul dejun, plecare spre Auschwitz. După prânz tur de oraș în zona centrală din Cracovia. De la Castelul Wawel la Barbacana, de la Vechea Universitate la Carteirul Evreesc. Cazare in Cracovia la unhotel de 3* din centrul orașului sau similar.

 

Ziua 3: Mic dejun. Plecare spre capitala tării, Warșovia și tur de oraș, de la Muzeul Național la Palatul regal din Piața mare la Palatul culturii. Seara întorcere în Cracovia si cazare la un hotel de 3* din centrul orașului sau similar.

 

Ziua 4: Mic dejun. Plecare spre Timisoara cu oprire pentru a vizita celebra salină de la Wielictzka. Sosire in Timisoara seara tarziu in functie de trafic si de formalitatile vamale. 

 

sursa foto: pixabay.com 

·       Transport cu autocar din Timisoara/Arad

·       Cazare 3 nopti cu mic dejun la Hotel 3* sau similar

·       Ghid vorbitor de limba romana

·       Insotitor de grup pe toata perioada

 Intrarile la obiectivele turistice

 Mesele nespecificate in program

 Alte cheltuieli de ordin personal

Supliment single - 50 euro/toata perioada

 

Tariful este calculat la 30 persoane platitoarein cazul in care sunt mai putini participanti, tariful se recalculeaza, excursia se reprogrameaza sau se anuleaza.

Ghidul are permisiunea de a schimba ordinea in care se viziteaza obiectivele, cu mentiunea ca toate vizitele trecute in program sa fie efectuate.

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale

Formular de inscriere

Sunt de acord cu termenii si conditiile ofertei

Solicita oferta