Circuit Polonia Istorică

Zakopane - Cracovia - Auschwitz - Salina Wielictzka

 
Autocar din Timisoara
Perioada 30.05 - 02.06.2024
 
330
pers/loc in camera dubla

Ziua 1, 30.05: Plecare din Timisoara. Scurtă oprire în statiunea montana Zakopane cu vizitarea zonei centrale. Sosire si cazare in Cracovia la hotel 3*.

Ziua 2, 31.05: După micul dejun, vom face un tur de oras in zona centrală din Cracovia. Vom vizita Cetatea Wawel, Drumul Regal, Barbacanul, centrul istoric cu Bazilica Sf. Maria, Turnul Primăriei și Hala Postăvarilor, cunoscuta si drept Sukiennice, in trecut un important centru de comert international. Vom face o plimbare si prin centrul evreiesc, iar apoi plecam spre Salina Wielictzka (optional intrare la salina 30 euro, care se va achita la inscrisere pentru cine doreste). Cazare la hotelul din Cracovia.

Ziua 3, 01.06: Dupa micul dejun, plecare spre Auschwitz. Spre dupa amiaza, timp liber in Cracovia. Cazare la hotelul din Cracovia.

Ziua 4, 02.06: Mic dejun. Plecare spre Timisoara, cu scurta vizita la Muzeul Fabrica lui Schindler. Sosire in Timisoara seara tarziu in functie de trafic si de formalitatile vamale. 

 

Tarif: 330 euro/persoana

Conditii de plata:

100 sau 130 euro/pers avans in momentul rezervarii (30 euro penrtu salina din ultima zi daca se doreste)

230 euro/pers cu 30 zile inainte inainte de plecare

 

Integral daca sunt mai putin de 30 zile pana la plecare. 

sursa foto: pixabay.com

- Transport cu autocar 

- 3 nopti cazare la hotel de 3* in Cracovia 

- Mic dejun 

- Bilet de intrare la Aushwitz si la Muzeul Fabrica lui Schindler 

- Ghid vorbitor de limba romana 

- Insotitor dn partea agentiei 

 

- Intrarile la obiectivele turisice (in afara de cele mentionate a fi incluse)

- Mesele nespecificate in program 

- Alte cheltuieli de natura personala 

Tariful este calculat pentru un minim de 40 de persoane. In cazul în care numarul necesar minim de persoane nu se intruneste,tariful de recalculează, excursia se reprogrameazasau se anuleaza.

 

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.

 

Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptia acestora; in cazul in care exista neplaceri legate de amplasarea sau aspectul camerei, acestea se rezolva la receptia hotelului asistat de catre insotitorul de grup.

 

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor precum și la obiectivele turistice pot fi asigurate doar de catre ghizii locali. Ghidul are dreptul de a schimba oridinea obiectivelor pe zile cu mențiunea de a respecta obiescctivele enunțate în program.

 

Locurile in autocar se distribuie in functie de inscrierea in agentie, incepand cu bancheta a doua.

 

Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

 

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie.

 

Formular de înscriere

Sunt de acord cu termenii si conditiile ofertei

Solicita oferta